Afbeelding

Winst voor Café Thuis/Bedovo Heren 1

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Op het programma stond zaterdag een subtopper tussen de nummer drie, Café Thuis/Bedovo Heren 1, en nummer vier NVC uit Neerkant. Het vaandelteam begon de wedstrijd met een brede selectie van maar liefst zes man en één wisselspeler, de mini van de week, Timo, en een geblesseerde Bart Rovers op de bank.

De eerste set begon wat slordig aan Beek en Donkse zijde, maar al gauw werd er een comfortabel gaatje geslagen met de tegenstander. Hoogtepunt was de servicereeks van captain Dennis van Schijndel van een zestal puntjes met als toetje een leuke sprongservice tegen de zijwand aan wat met een hoop gejuich werd verwelkomd. De tweede en derde set werden de jongens van NVC wakker en sloegen menig punt lang het blok van Bedovo op de grond. Dit gooide ondanks alles geen roet in het eten, Café Thuis/Bedovo Heren 1 wist beide sets gewoon in de zak te steken. In de vierde set werd door goed volleybalspel van het team en mede onder aanmoediging van de mini van de week, de kerst op de taart verdiend.

Next/Bedovo Dames 1
Na het slechte spel van afgelopen weken, was het de taak van Next/Bedovo Dames 1 om weer eens lekker te spelen. Niet naar de stand kijken, maar lekker en overtuigend ballen. Hoewel door afwezigheid van Lente de opstelling lichtelijk werd omgegooid mocht dit geen verwarring strooien. Een verloren 1e set werd omgezet in meer motivatie en fanatisme bij alle dames in het veld. Dit wist de 2e set nog niet te leiden tot een overwinning maar in set 3 maakte de dames VC Limac DS1, een van de koplopers, toch behoorlijk lastig. De set werd nipt afgegeven. Er werd vanuit Bedovo steeds meer druk gezet met de service en de aanval. Het spel aan de kant van Bedovo liep vlot. De pass kwam goed en er werden mooie ballen aangevallen. Er werd voor elkaar gewerkt en dit resulteerde in mooie en lange spannende rally's. VC Limac had niet zoveel te zeggen op het spel van Bedovo. Bedovo D1 trok nu aan het langste eind en won de 4e set.