Afbeelding

Interactieve Sinterklaasshow in De Dreef

Algemeen Evenementen

Aarle-Rixtel - Na het succes van vorig jaar komen Pepernootevents en ClearSound met een 2e Sinterklaasshow in Aarle-Rixtel.

Het wordt een interactieve show voor het hele gezin met muziek, zang, dans, humor en magische trucs. Sinterklaas is de gehele middag samen met zijn pieten aanwezig om samen met de kinderen een fantastische middag te beleven, waarbij het verhaal 'Sinterklaas en het Mijter-mysterie' wordt verteld. Poetspiet is ziek en Geen-Idee-piet heeft geen idee hoe ze dat op moet lossen…..

De show wordt zondag 27 november om 13.00 uur in de toneelzaal van MFC de Dreef gehouden. De entree is slechts €5,00. Graag wil de organisatie benadrukken dat de entree wordt gebruikt om de kosten te dekken. Dit omdat zij geen sponsoren en subsidies hebben. Maar wel een ontzettend leuke middag willen verzorgen voor de kleintjes uit Laarbeek.

Tijdens de show maak je kans op een 'meet & greet' met Sinterklaas na de show, met een daarbij behorend verrassingspakket!

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Snoeperij Jantje en Boerenbond te Aarle-Rixtel en online via www.pepernootevents.nl/contact. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.facebook.com/sintshow.