Afbeelding

Sinterklaas komt naar het Heuvelplein!

Cultuur Jongeren

Beek en Donk - De Goedheiligman doet veel plaatsen aan, zo ook het Heuvelplein in Beek en Donk. Op woensdagmiddag 30 november brengt hij tussen 14.30 en 16.00 uur met een aantal pieten een leuk bezoekje.

Alle kinderen zijn van harte welkom om een bezoekje aan de Sint te brengen. Bij alle ondernemers die aangesloten zijn bij Winkeliersvereniging Beekvlied vind je kleurplaten voor de kinderen. Deze kunnen zij inkleuren en op 30 november aan de Sint overhandigen. Bij de Goedheiligman en zijn pieten, zijn leuke spelletjes te doen voor de kinderen. De pieten brengen ook nog een bezoekje aan de winkels op het Heuvelplein.

Al met al: dat mag je niet missen! Kom gezellig met je kinderen langs op woensdag 30 november op het Heuvelplein en geniet van deze spannende, gezellige tijd!

Actie winkeliersbonnen
Winkeliersvereniging Beekvlied houdt ook weer een waardebonnenactie, zoals hieronder in de advertentie ook te lezen is. Alle inwoners kunnen deze bon uit de krant uitknippen, invullen en inleveren bij één van de aangesloten winkeliers. Wie weet maak jij kans op een mooie prijs!