Jeu de Boules Club Dû Tie Ut zoekt nieuwe leden

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Jeu de Boules is een verzamelnaam voor een aantal balspellen, zoals Pétanque. Maar in de volksmond wordt vaak Jeu de Boules gezegd omdat iedereen dan weet waar het over gaat.

Het spel wordt gespeeld met metalen ballen en een butje. De ballen hebben een diameter tussen de 70 en 80 mm, het gewicht mag variëren tussen 650 en 800 gram. Jeu de Boules Club Dû Tie Ut speelt het hele jaar door. Iedereen kan lid worden van de club, zowel jong als oud. Het spel leent zich daar ook uitstekend voor. Ook mindervalide spelers kunnen meespelen.

De contributie bedraagt € 30,00 per jaar. Hiervoor krijg je een poloshirt en fleecevest in bruikleen en kun je aan allerlei activiteiten deelnemen: regiowedstrijden in competitieverband, het gezellige bostoernooi, paaseierentoernooi, en het kermistoernooi voor eigen leden. Ook werken zij mee aan de jaarlijkse Roefeldag voor de Aarlese jeugd. 'Ons Honk' en de banen zijn gelegen aan de Goossensstraat 26 te Aarle-Rixtel.

Wil je lid worden of meer weten over de vereniging? Neem dan contact op met Ruud de Vries (voorzitter), tel. 0492-774887, e-mail: ruuddevries@upcmail.nl of Ria Bekkers (secretaris), tel. 0492-382359, e-mail: a.bekkers70@upcmail.nl.