Helen van Wanrooij

Flamingo's 1 onderaan de ranglijst

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten speelde zondag 27 november tegen ODIO 1 uit Millingen a/d Rijn.

Flamingo's opende de wedstrijd meteen in de eerste aanval met 1-0. Niet lang daarna scoorde ODIO en vervolgens ging het de eerste helft eigenlijk gelijk op. De dames van ODIO wisten het spel van Flamingo's goed te ontregelen, hierdoor kwamen zij niet goed aan korfballen toe en konden geen goede aanvallen opzetten. De ruststand was 5-6. Direct na rust scoorde ODIO en Flamingo's heeft dat gat niet meer kunnen dichten. Ze kwamen niet meer aan scoren toe waardoor ze aan de verdedigende kant doelpunten tegen kregen. Flamingo's bleef naar de goede kansen zoeken, maar het tempo zakte in. De wedstrijd kon niet meer gewonnen worden, eindstand 8-12. Zondag 4 december gaat Senioren 1, na drie verliespartijen op rij, proberen om haar eerste punten te pakken tegen Rietvogels 1 in Riethoven.

Senioren 2
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, begon zondag niet sterk in haar partij tegen Altior 3. Het team kwam moeizaam om gang en incasseerden veel doelpunten tot aan de rust, stand 2-8. Na rust verliep het spel van de thuisploeg stukken beter en werden er goede kansen gecreëerd. De achterstand werd omgebogen naar een voorsprong en de wedstrijd werd met 20-13 gewonnen.