Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek bij Sparta'25
Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek bij Sparta'25

Sinterklaas bezoekt Sparta'25

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Sinterklaas heeft zaterdag 26 november een bezoek gebracht aan de F-jeugd en Spartaantjes van Sparta'25. Ongeveer 80 jeugdspelertjes van Sparta'25 waren samen met broertjes, zusjes, papa's, mama's, opa's en oma's naar de kantine gekomen om Sinterklaas bij Sparta'25 te ontvangen.

Rond 18.00 uur werd Sinterklaas en 2 van zijn pieten met mooie Sinterklaasliedjes verwelkomd. Sinterklaas was blij dat hij weer bij Sparta'25 uitgenodigd was om alle spelertjes van Sparta'25 een hand te geven. Voor deze gelegenheid had hij zijn grote Sinterklaasboek meegenomen. Wat zou hier toch allemaal in staan? Mïkel wist het niet en dacht dat er allemaal recepten in stonden, maar de kinderen hadden het over het grote namenboek. Sinterklaas wist niet waar Mïkel het over had en begon daarom maar snel wat kinderen naar voren te roepen die in het grote boek stonden.

Zo mochten alle Spartaantjes en Mini-F spelers van Sparta'25 bij Sinterklaas komen. Sinterklaas wist zelfs dat de trainer van de Mini-F alleen maar 'naar de bal toe' staat te roepen en bij de Spartaantjes doen ze aan een spelletje dat 'WC tikkertje' heet. Helaas kon Sinterklaas, doordat er zoveel spelertjes aanwezig waren, niet iedereen naar voren roepen. Van elk team werden enkele spelers naar voren geroepen en deelden de Pieten flink wat pepernoten uit. Tussen alle ontmoetingen met Sinterklaas door, werd er ook nog samen met de Pieten gedanst en gesprongen.

Sinterklaas bedankte ook Helga Hendriks nog voor haar geweldige inzet voor de jeugd van Sparta'25 in de afgelopen jaren en had een leuk cadeautje meegenomen voor haar.

Uiteindelijk deelde Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uit en voor de spelertjes van Sparta'25 had hij een mooi 'Sparty' mok meegenomen! Natuurlijk had Sinterklaas het nog erg druk en moest hij verder. Sinterklaas bedankte de kinderen voor de mooie liedjes en dansjes! Dag Sinterklaasje daag daag!!!