Afbeelding

Kaartverkoop kletsavonden Mariahout

Algemeen Carnaval

Mariahout - Over een aantal weken gaat het dak eraf in Mariahout. Na vele weken van voorbereiding zijn er namelijk de kletsavonden op 4, 10 en 11 februari. De avond voor de bond van ouderen is op 8 februari en voor de jeugd is de grandioze miniplaybackshow op 12 februari gepland.

Dit jaar is er wederom een schitterend programma tijdens de kletsavonden met weer veel artiesten van eigen bodem. Want als een klein dorp ergens groot is dan zijn dat wel deze geweldige avonden. De muzikale omlijsting van deze avonden wordt verzorgt door de Grottendorfer blaaskapel. De dansmariekes zijn al maanden in volle gang om de showdans op tijd af te krijgen. Deze dans is altijd een lust voor het oog en een genot om naar te kijken.

Dit jaar is er de groep van de 'Skon Vrouwkes' ook weer bij. De Prinses en Hofdame van de Heikneuters dragen hier een steentje aan bij. Het zijn een aantal dames die al een hele lange tijd in de weer zijn voor deze avonden en iedereen is dan ook erg benieuwd naar het resultaat. 'De Erpels uit`t zakske' of te wel de gebroeders van Erp zijn ook weer van de partij. Met hun zang en goede humor wordt dat weer genieten. Dan 'Kiekons', deze 3-koppige groep bestaat uit 2 dames en een heer. Elk jaar lukt het weer om met geweldige humor de zaal op zijn kop te zetten vooral door de goede grappen en de zeer mooie liedjes. 'Werus wa anders' doet alweer een paar jaar mee en is zeer leuk om naar te kijken. Blijkbaar hebben ze weer een paar debutanten gevonden om mee te doen. Het kan ook zomaar zijn dat er weer oude bekenden op het podium komen te staan. Ook is er weer een buitendorpse kletsers die de avonden compleet maakt. Zodra de laatste kletser van het podium is zorgt de dj voor een altijd een gezellige after party in de foyer.

De kaartverkoop van de kletsavonden is op zaterdag 7 januari 2017, voor leden van 18.00 tot 19.00 uur en niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis in Mariahout. Denk aan uw lidmaatschapskaart!

Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout en www.heikneutersmariahout.nl.