Afbeelding

Speciale Kerstgroeten van Het Klokhuis

Algemeen Jongeren

Beek en Donk/Lieshout - Leuk hoor, al dat Kerstknutselen. Maar hoe leuk is het als je er niet alleen jezelf maar ook heel veel anderen blij mee kunt maken? Nou: superleuk dus!

Daarom maken de kinderen van Het Klokhuis in Beek en Donk en Lieshout dit jaar niet 1 mooie kerstkaart, maar wel 5. Of 10. Of 20. Deze Kerstkaarten verkopen ze namelijk aan ouders, opa's, oma's, tantes, ooms, buren, vage kennissen. Het maakt eigenlijk niet uit. Iedereen mag handgemaakte kaarten kopen om dit jaar een persoonlijke Kerstgroet te sturen.

Daar word je toch blij van? En de kinderen ook. Zij hebben dit jaar een mooi jaar voor de boeg. Het is namelijk dubbel feest voor Openbare Basisschool Het Klokhuis. De school in Beek en Donk bestaat 25 jaar en in Lieshout 5 jaar! Dat moet natuurlijk groots gevierd worden. In mei staat er dan ook een feestweek gepland waarin de kinderen veel leuke, gezellige, creatieve, feestelijke, leerzame en onvergetelijke activiteiten gaan doen. Maar ja, eigenlijk is het het hele jaar feest, want ook andere activiteiten staan in het teken van het jubileum. Zoals nu de verkoop van Kerstkaarten. Zo dragen ze zelf ook hun steentje bij aan een spetterende feestweek.

De kaarten zijn te koop op 7, 8 en 9 december op school in Beek en Donk en op 8 en 9 december ook in Lieshout. Als er nog kaarten zijn natuurlijk, want op = op!