Afbeelding

Twee kampioenschappen bij TTV Een en Twintig

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het derde en zesde seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk zijn donderdagavond kampioen geworden.

Het derde team van Tonnie van Berlo, Aum van Berlo, Remco van Berlo en Addy Verbakel overtuigde thuis tegen Renata uit Eindhoven. Het team won met 6-4 en eindigde daarmee in de competitie vijf punten voor nummer twee op de ranglijst. Het zesde team van Patrick Biemans, Helmi Eekels, Niels Sijnesael, Christi Eekels en Hans Eekels speelde een uitwedstrijd tegen Unicum uit Geldrop en stelden daar met groot gemak het kampioenschap veilig: het werd liefst 1-9. Na afloop sloot de kampioen nog even aan bij de feestvreugde die in Beek en Donk al was losgebarsten door het kampioenschap van het derde team.

Een derde kampioenschap was lange tijd nog mogelijk. Het tweede team toog op vrijdagavond ook al naar Geldrop, waar het team met liefst 2-8 wist te winnen. Het was net te weinig om Deurne van het kampioenschap af te houden. Het team had weliswaar evenveel punten, maar het onderling resultaat deed het Beek en Donkse team de das om.

Jeugd
Ook in het weekend was er reden voor een feestje in de Beek en Donkse tafeltennishal, waar Bert Coolen, Lucas Crooijmans en Kevin Biemans veel te sterk waren voor Unicum 2 uit Geldrop. Het werd liefst 9-1, waardoor het team de competitie besluit met een knappe tweede plek.

Interesse?
Heb je ook zin om kennis te maken met de snelste balsport ter wereld? De trainingsdagen van TTV Een en Twintig zijn op maandag- en donderdagavond in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. Kijk voor meer op de website, Facebook of Twitter.