Afbeelding

Winst voor Café Thuis/Bedovo Heren 1

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Dit weekend stond voor Café Thuis/Bedovo Heren 1 in het teken staan van de rentree van Bart Delpeut. Na een blessure versterkte hij afgelopen weekend na 1,5 jaar weer het team van de heren. Een indrukwekkend team en een indrukwekkende warming-up bezorgde de heren wat spanning voor de start van de wedstrijd.

Al vechtend werd de eerste set net binnen gehaald. Een wijziging van opstelling zorgde in de tweede set voor wat opschudding aan de kant van Bedovo, de passer/loper van Somas Activia kon niet gestopt worden, waardoor ze de tweede set aan zich voorbij hebben moeten laten gaan. Café Thuis/Bedovo Heren 1 herpakt zich in de derde set en weet na weer wat lastige punten van de passer/loper toch aan het langste eind te trekken. Uiteindelijk vertrekken de heren weer richting Beek en Donk met 4 punten op zak.

Knappe zege Next/Bedovo Dames 1
Next/Bedovo Dames 1 sluit het seizoen af met wedstrijden tegen de koplopers van de competitie. Na koploper Polaris speelden zij afgelopen zaterdag tegen Bravo'99. Een krachtige warming-up aan de kant van Bravo'99 kon de dames niet afschrikken. Na een aantal verloren wedstrijden moest zondag het roer omgegooid worden. Next/Bedovo Dames 1 startte direct sterk. De eerste set wist zij nipt voor te blijven in Westerhoven. Set 2 daarentegen lieten de dames wat steekjes vallen. Na wat persoonlijke fouten, maar ook een sterke terugslag bleef winst de tweede set uit. Set 3 keken de dames ook meteen tegen een achterstand aan. Maar halverwege de set kwam de ommekeer. Next/Bedovo Dames 1 knokte voor elke bal en wist een flinke achterstand weg te poetsen. Uiteindelijk leidde dit zelfs tot winst in de derde set.

Winst van twee sets tegen deze sterke tegenstander zorgde voor een flinke stoot motivatie bij Bedovo. Eindelijk laat het team zien waarom zij na heel wat jaren uitkomen in de promotieklasse. Voor elke bal werd geknokt, ballen van de grond geveegd, knallers tegen de grond gewerkt en aanvallen gestopt. Bravo'99 bleef kansloos in de vierde set. Next/Bedovo Dames 1 vertrekt met 4 verdiende punten.

Kijk voor alle uitslagen in De MooiLaarbeekKrant van donderdag 8 december.