Zwarte Pieten bij de zwemvereniging
Zwarte Pieten bij de zwemvereniging

Pieten aan het bad bij de zwemvereniging

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Vol verwachting klopten ook de hartjes van de jeugdleden van de zwemvereniging. Afgelopen donderdag werden zij verrast door een bezoek van twee pieten. De pieten zijn langs alle badjes gegaan, waar ze door de kinderen mooi werden toegezongen.

Na het liedje lieten de kinderen in het ondiepe water nog aan de pieten zien hoe goed ze zich al door het water kunnen voortbewegen. En de pieten…. die waren super trots én onder de indruk van de zwemkwaliteiten van de kinderen. De kinderen verdienden dan ook allemaal een dikke duim, zoals op de foto te zien is. Na het zwemmen werden alle leden door de pieten getrakteerd op een lekkere chocoladeletter en een traktatiezak met strooigoed. De zwemvereniging bedankt de pieten voor hun bezoek en hoopt ze volgend jaar weer terug te zien! Ondertussen gaat de zwemvereniging door met zwemmen en met de voorbereiding voor de verschillende zwemdiploma's.

Bent u nieuwsgierig geworden, maar bent u nog geen lid, neem dan eens een kijkje op www.zwemverenigingbeekendonk.nl, kom op donderdagavond eens vrijblijvend een kijkje nemen tijdens een van de zwemuren of maak gebruik van 2 gratis proeflessen.