Kerstviering leden Vrouwenbeweging

Algemeen Evenementen

Beek en Donk – De leden van de Vrouwenbeweging Beek en Donk worden uitgenodigd om de kerstviering te vieren. Deze is op dinsdag 13 december om 19.30 uur in zaal 't Huukske.

De avond begint met een korte viering door Pastor Jan Engels waarna de avond verder gaat met een heerlijke koffietafel, de huldiging van de jubilarissen en de loterij. Twee kleinkinderen van de leden komen muziek spelen. Ook brengen de leden weer hun kerstgaves mee, waar ze de volgende dag weer mooie pakketten van maken voor mensen die het afgelopen jaar iets ingrijpends hebben meegemaakt, die ze hiermee een steuntje in de rug willen geven. En zodat men ze een beetje troost kunnen geven, in deze tijd.

Op 20 december gaan ze naar de kerstmarkt in Keulen, er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus, dus wie hier nog graag mee wil, kan zich aanmelden bij Carla Jansen, Kapelstraat 119 Beek en Donk, tel. 0492-463096. Ze vertrekken om 8.30 uur vanaf het Ontmoetingscentrum. De kosten voor de bus zijn €17.50 en je hoeft hiervoor geen lid te zijn van de Vrouwenbewegiging.

Verder wil de Vrouwenbeweging iedereen hele fijne feestdagen en een heel goed en gezond 2017 wensen.