Archieffoto van de editie in 2016
Archieffoto van de editie in 2016 Marcel van de Kerkhof, Beek en Donk

Laarbeeks Liedjesfestival 2017

Algemeen Evenementen

Laarbeek – De Laatste zondagmiddag voor carnaval, zondag 19 februari, vindt weer het grootste familiefeest van Laarbeek plaats. Omroep Kontakt organiseert die dag namelijk opnieuw het Laarbeeks Liedjesfestival. Iedereen die daar plezier aan beleeft kan tijdens dit laagdrempelige evenement weer meedingen naar de eervolle prijs voor het leukste carnavalslied van Laarbeek. Dit jaar vindt dit plaats in het Buurthuis in Mariahout.

De opzet
Van de deelnemers moet minimaal 1 persoon woonachtig zijn in Laarbeek. Een deskundige jury gaat kijken, luisteren en kiezen wie dit keer als winnaar met de eer mag gaan strijken. Ook deze keer wordt er live meegezongen met de vooraf opgenomen cd (inclusief zang dus) of live met de muziek op cd zonder de vooraf opgenomen zang. De keuze hierbij is aan de deelnemers zelf. De jury let niet op het feit of liedjes wel of niet over Laarbeek gaan. Het gaat er vooral om een echt feestnummer te maken, wat iedere carnavalsvierder snel mee kan zingen. Deze nummers zijn tijdens carnaval ook overal het vaakst te horen, zo leert de ervaring. De inschrijving voor de deelnemers is vanaf heden geopend en loopt tot uiterlijk 24 december 2016. Hierna is opgeven niet meer mogelijk.

Het is van belang dat alle deelnemers hun nummer op cd hebben opgenomen, o.a. omdat ze ook via radio Kontakt vanaf 9 januari tot en met Carnaval te horen zijn. Aangeboden liedjes op MP3 of via de mail worden niet geaccepteerd. Inleveren van cd en tekst moet geschieden voor 2 januari 2017.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om te soundchecken op de dag zelf om 10.00 uur, graag even doorgeven op het formulier of daarvan gebruik gemaakt gaat worden.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Carlo Habraken 06-51398904. Inschrijfformulier voor het Laarbeeks Liedjesfestival is te vinden op www.kontaktfm.nl.