Archieffoto Flamingo's
Archieffoto Flamingo's Ine Coolen

Nog geen winstpunten voor Flamingo's 1

Mariahout - Flamingo's 1, gesponsord door Auto Corsten, reisde zondag af naar Riethoven voor een wedstrijd tegen Rietvogels 1. Na een zeer goede voorbereiding was het vaandelteam erop gebrand om te winnen.

Rietvogels kwam echter zeer fel uit de startblokken en Flamingo's keek na 5 minuten tegen een 3-0 achterstand aan. Na vijf minuten liet Flamingo's mooie aanvallen zien en kwam op een gelijkstand. Tot 5 minuten voor rust werd er aan beide kanten mooi gekorfbald, alhoewel de thuisploeg wel trefzekerder was. Flamingo's ging de rust in met een achterstand van 8-4.

In de rust werden er duidelijke afspraken gemaakt. Helaas was Rietvogels bijzonder effectief en scoorde direct drie keer. Flamingo's liep achter de feiten aan. De hoofden gingen hangen en ondanks het goede verdedigende en aanvallende spel van Flamingo's werd er bijna niet meer gescoord. Eindstand 18-8. Senioren 1 blijft vooralsnog onderaan de ranglijst staan met nul punten.

Komende zondag een nieuwe kans om daar verandering in te brengen, thuis in de Klumper om 12.30 uur tegen VVO.

Flamingo's 2
Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, speelde tegen Rosolo 3. In het begin ging de partij gelijk op, de doelpunten vielen over en weer. Op slag van rust was het 6-7. De Mariahoutse dames slaagden erin om de voorsprong vast te houden en wonnen met 7-10. Ook Senioren 2 speelt zondag thuis tegen VVO.