Afbeelding

Team Unforgettable grootste van Nederland

Algemeen Algemeen

Boerdonk/Laarbeek - De gehele maand november stond voor team Unforgettable in het teken van aandacht vragen voor prostaat- en teelbalkanker specifiek en de ziekte kanker in zijn algemeenheid. Het team, bestaande uit 26 leden, liet deze maand de snorren staan om op deze manier extra aandacht te vestigen op deze ziektes en op deze manier geld in te zamelen voor onderzoek.

Afgelopen zaterdag werd de afsluitende activiteit gehouden door team Unforgettable in het kader van Movember. De avond was georganiseerd bij Speel- en Spelboerderij Leekzicht in Boerdonk. Hier zouden de bovenlippen weer gekuist worden zoals ze in België zeggen door Simone en Sharon van kapsalon Traditions uit Beek en Donk. Daarnaast was wederom tonpraoter Dirk Kouwenberg aanwezig, die zijn diensten belangeloos had aangeboden. Als rode draad liep een veiling door de hele avond heen.

De avond begon met de verkiezing van mooiste snor van team Unforgettable. Dit jaar viel deze eer te beurt aan Bart Verhoeven die vol trots de award in ontvangst mocht nemen. Ook kapsalon Traditions (Simone de Groot) kreeg een prijs aangeboden voor haar jarenlange belangeloze inzet voor team Unforgettable: De zilveren Movember snorrenschaar.

Om 21.30 uur nam Dirk Kouwenberg de ton over. Hij kwam als tandarts en had binnen enkele ogenblikken het hele publiek aan de lach! Een geweldig optreden van Dirk die ook nog even een leuke sneer uitdeelde aan Tom….

Rond de klok van 22.30 uur kon worden gestart met de veiling. In totaal waren er 27 kavels te vergeven. Het publiek had er duidelijk zin in en werd dan ook flink geboden. Rond de klok van 01.00 uur kon de balans van de avond opgemaakt worden. Een recordbedrag van ruim €5.000 werd deze avond opgehaald, wat het team Unforgettable nog steviger op de eerste plaats van Nederland deed belanden met een totaalbedrag van ruim €12.000 (waarmee ze het recordbedrag van vorig jaar overstegen)!

Een geweldig resultaat dat door donateurs en sponsoren bijeen is gebracht. Team Unforgettable kan terugzien op een geweldige Movember maand met dank aan iedereen die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie resultaat. Ook heel veel dank aan de staf en medewerkers van Speel- en Spelboerderij Leekzicht die deze avond mede door de geweldige service en de heerlijke hapjes de avond compleet maakten.