Archieffoto WiSH Outdoor 2016. Foto: Joost Duppen
Archieffoto WiSH Outdoor 2016. Foto: Joost Duppen Fotograaf: Joost Duppen

Line-up Ace of Spades 2016 bekend

Algemeen Jongeren

Beek en Donk/Schijndel - WiSH Outdoor en Paaspop Events trekken alles uit de kast om een onvergetelijke eerste editie van Ace of Spades neer te zetten. Het gloednieuwe evenement maakt zijn debuut op 17 december 2016. De timetable is nu bekend.

De Molenheide in Schijndel wordt omgebouwd tot ware hardstyle tempel, compleet met een decor en lichtshow. Het indoor hardstyle evenement heeft zijn line-up compleet. Zo staan er vele grootheden uit de hardstyle scene op het programma. Niemand minder dan de live-act Gunz for Hire, maar ook Frontliner, D-Block & S-te-Fan, Frequencerz en Atmozfears zullen hun opwachting maken. Daarnaast gaan ook de artiesten Sound Rush, Devin Wild, NSCLT en Galactixx de bezoekers voorzien van de vetste knallers. Het evenement wordt gehost door Villain en lokale held MC V.

Tickets
De early bird tickets zijn helemaal uitverkocht, maar er zijn nog reguliere tickets beschikbaar voor € 27,50. Wees er op tijd bij en bemachtig je kaarten via www.theaceofspades.nl

Busvervoer
De organisaties zorgen er in samenwerking met Partyreizen voor dat je vanuit de directe regio eenvoudig met de bus van en naar het evenement kunt reizen vanaf slechts € 7,50. Kijk voor meer info op de officiële website van Ace of Spades of op partyreizen.nl.