Afbeelding

Yammas Mariahout jumpt erop los

Algemeen Jongeren

Mariahout - De jongeren van Yammas hebben flink gejumpt bij Jump XL in Eindhoven. Vrijdag 2 december lagen de jumparena's klaar voor 61 Yammas-leden.

De leden hebben ruim anderhalf uur gejumpt op een mega trampolineveld. Jumpen is gezond voor je lijf en het maakte de Yammas-jeugd meteen vrolijk.

Lege flessen ophalen
Op dinsdag 27 december is het weer zover. De leden van Yammas komen dan weer aan de deur om lege flessen op te halen. Een win-winsituatie; uw leeggoed wordt aan de deur opgehaald en u sponsort er twee mooie doelen mee. Een gedeelte van de opbrengst komt volgens jarenlange traditie ten goede aan Make A Wish Nederland, van het andere gedeelte gaan de leden van Yammas naar Bobbejaanland.

Om 16.00 uur vertrekken de leden van Yammas vanuit het buurthuis om de flessen in het buitengebied op te halen. Rond 17.00 uur verwachten ze daar klaar mee te zijn en gaan ze voor een hapje en een drankje naar het buurthuis. Omstreeks 18.00 uur, gaan ze verder met het ophalen van flessen in de bebouwde kom.

Donatie
Indien u geen lege flessen heeft, maar toch een donatie wilt doen dan is dat ook mogelijk o.v.v. Flessenaktie Yammas Mariahout. Bankrekeningnr. IBAN: NL37RABO0128935669.