Afbeelding

Kerstconcerten Beek en Donks Gemengd Koor

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Ook in 2016 geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert, met medewerking van Rene Vogels op viool. Dit concert vindt plaats op zondag 18 december om 14.30 uur, in de H. Michaelkerk, Kerkstraat 1 te Beek en Donk.

In een sfeervol versierde kerk zal het koor een u een afwisselend programma presenteren. Dit Kerstconcert staat onder leiding van dirigent Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door Jeannette Seijkens. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, onder andere gezongen; Away in a Mager, Cantique de Jean Racine, Quelle est cette modeur agreable, en vele andere liederen. De kerstgedachte zal worden uitgesproken door beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Ook wordt er een muzikaal intermezzo verzorgd door pianiste Jeannette Seijkens en Rene Vogels op viool.

Het Beek en Donks Gemengd Koor beveelt dit kerstconcert van harte bij u aan. U zult er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donk Gemengd Koor nodigt u uit om op zondag 18 december om 14.30 uur in de H. Michaelkerk te komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen.

Op maandag 19 december om 19.30 uur wordt er een kerstconcert gegeven in woon-zorgcentrum De Lisse in Asten.