Afbeelding

Nieuw biljart in de Waterpoort

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - In het appartementencomplex De Waterpoort in Beek en Donk is afgelopen donderdag 8 december een nieuw biljart feestelijk in gebruik genomen.

Door de dames van de activiteitencommissie werd op verzoek van Martin van de Ven de keu ter hand genomen om de eerste officiële stoot tegen de biljartballen te geven. De dames, Bertie, Hannie, Marianne en Nellie deden dat met verve. En scoorde zo de eerste caramboles op dit prachtige wedstrijdbiljart.

Daarna werd door een van de bewoners de dames toegesproken om als eerste deze dames te bedanken voor hun medewerking aan de plaatsing van dit biljart en ten tweede een nog belangrijkere reden om ze namens alle bewoners te bedanken voor het vele werk wat zij als activiteitencommissie verrichtten. Zij organiseren onder andere kaartavonden, fiets- en wandeltochten, jeu de boules, kerstviering aankleding en versieren gebouw en houden de hobbyruimte schoon en zorgen dat alles klaar staat als er een activiteit is, en ga zo maar door.

Om de dankbaarheid en waardering te onderstrepen werd aan de dames een mooie bos bloemen aangereikt. Namens de actieve dames sprak Bertie Spierings een woordje om aan te geven dat zij het allemaal graag verzorgden, vooral omdat er altijd veel deelnames zijn en veel enthousiasme bij de bewoners bij alle door hun georganiseerde activiteiten.

En nu is er weer een extra activiteit met het biljarten bijgekomen. Zij hopen met zijn allen dat er veel plezier aan beleefd gaat worden.