Afbeelding

DK Garagebedrijf verstevigt zijn koppositie

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Heesakkers Administratie & Advieskantoor blijft maar winnen. Ditmaal werd Danny Megens Keurslagerij aan de zegekar gebonden. De wedstrijd bleef lang in evenwicht met een rustig voetballend Heesakkers, zoekend naar de opening en wachtend op de gelegenheid om de score te openen.

Het geduld werd beloond met nog 4 minuten te spelen. Het was nota bene de keeper zelf, E. van der Wijst die de 1-0 aantekende. De eindstand werd bepaald op 2-0 door een late treffer van A. Yahou.

Koploper Café-Zaal de Tapperij maakte geen fout door te winnen van Sevenmiles.nl/ Café van de Burgt. Een snelle 1-0 voorsprong kende een uitbreiding tot 3-0 in twee minuten tijd. Dat was te veel en te snel voor de mannen van Sevenmiles die ditmaal eens hoopte op een klein stuntje in een tot dusver teleurstellend seizoen. De eer werd nog wel gered. Met 3-1 verstevigde De Tapperij de koppositie.

1.FC Geert blijft goed in de top hangen. Het wist te winnen van Rijwielhandel van de Berg met het kleinst mogelijke verschil. Het werd 2-1. De openingstreffer werd geproduceerd door 1.FC Geerts, maar de Rijwielhandel kwam verdienstelijk op gelijke hoogte. Het was helaas aan hen niet besteed om er met de volle buit vandoor te gaan. Die was voor 1.FC Geerts, waarmee zij zich direct steviger in de top 4 nestelde.

De B-klasse kende deze avond één duel. De koploper in die klasse won het duel met Café Thuis met 5-2. Dar leek het na een kwartiertje spelen nog niet op. Café Thuis gaf goed weerstand en wist tweemaal op voorsprong te komen. DK Kwam ook tweemaal op gelijke hoogte om vervolgens uit te lopen naar een 5-2 zege. R. Heijnsbergen en P. Scheepers wisten beiden tweemaal het leder tegen de touwen te werken. DK Blijft zodoende de koploper en Café Thuis de hekkensluiter.