Rhythms of Christmas – kerstconcert in St Servaaskerk

Algemeen Evenementen

Lieshout – De slagwerkers van Harmonie St Caecilia maken zich op voor een nieuwe editie van het kerstconcert. Met de Rhythms of Christmas gaan ze u laten zien dat je ook met slagwerk volledig in kerststemming kunt komen. Het concert start 17 december om 19.30 uur in de Sint Servaaskerk en de toegang is gratis.

Alle slagwerkonderdelen van de Lieshoutse en Mariahoutse muziekvereniging treden op tijdens de Rhythms of Caecilia. Van de jongste leerlingen in het Leerling Slagwerkorkest en de Junior Drum Performance tot de grote slagwerkgroep. Die laatste kiest voor kerst met een Amerikaanse inslag, versterkt met combo en blazers. De kerk en het kerkplein zijn volledig in kerstsferen en afloop wacht er buiten glühwein, warme chocomel en wat lekkers om het kerstplaatje compleet te maken.

Het kerstconcert is een jonge en populaire traditie van de Lieshoutse en Mariahoutse harmonie. In de voorgaande jaren verzorgde het harmonieorkest en de jeugdorkesten met groot succes het kerstconcert, nu is het dus de beurt aan de slagwerkers. De Sint Servaaskerk opent om 19.00 uur haar deuren, een half uur later start het concert. Toegang is gratis.