ASV'33 verliest in De Mortel

Aarle-Rixtel - De laatste wedstrijd voor de winterstop heeft ASV'33 niet tot winst om kunnen zetten, Bart Siebers van MVC was hier in zijn eentje verantwoordelijk voor, hij scoorde alle doelpunten aan zijde van de tegenstander uit De Mortel.

De gehele wedstrijd waren beide ploegen wat spelverhouding betreft in evenwicht, maar door MVC werd een enorme werklust aan de dag gelegd. De eerste kans van de wedstrijd was voor ASV'33. Thomas Fritsen verscheen vrij voor de doelman van MVC, maar de laatste bleek de sterkste te zijn. Even later een aantal kansen voor MVC, en uit een van de kansen wist Bart Siebers zijn eerste doelpunt te maken, dit met een slim kopballetje. Halfweg de eerste helft kwam ASV'33 op gelijke hoogte, een mooie pass van René de Vries op Ronnie Heijmans die meteen vrij op de doelman van MVC af kon gaan, en Ronnie maakte dit bekwaam af: 1-1. De doelman van ASV'33 die deze middag wederom in een uitstekende vorm verkeerde, moest voor de rust nog enkele malen handelend optreden om MVC van het scoren te houden.

Na de rust een nog feller MVC, geen enkele meter ruimte werd ASV33 gegund, en de eerste kans was dan ook weer voor MVC. Even later ook was kansjes voor ASV'33 maar het echte venijn in deze kansen ontbrak. In de 56e minuut liet Bart Siebers zijn tweede doelpunt van de middag op het scorebord brengen, en weer via een kopbal: 2-1. Een paar minuten later had ASV'33 zomaar weer op gelijke hoogte kunnen komen, Teun van Asten leverde een prima voorzet af, zodat Thijs van Uden de bal voor het intikken had, maar de doelman van MVC was wederom de sterkste.

Een kleine 20 minuten voor tijd leek de wedstrijd beslist, Bart Siebers scoorde uit een onoverzichtelijke situatie zijn derde doelpunt van de middag: 3-1. Maar ASV'33 vocht zich terug, Pim Dubois bracht de achterstand terug naar 3-2 middels een snoeihard schot. Maar heel lang mochten de rood-witten niet hopen op een goed resultaat, Bart Siebers scoorde uit een prima genomen vrije schop van net buiten de 16 de 4-2. Dit was de beslissing van de wedstrijd.

Voorlopig geen wedstrijden meer, de winterstop is begonnen. Op zondag 29 januari mag ASV'33 starten tegen koploper Unitas'59, een moeilijke start na de winterstop, maar ook weer tijd genoeg voor een goede voorbereiding.

Opstelling ASV'33: Marnic van Rosmalen, Robbert Mol, René de Vries, Bart Wilms, Pim vd Tillaart, Teun van Asten, Dennis Verbakel, Thijs van Uden, Ronnie Heijmans, Thomas Fritsen, Nick Hendriks (15e Pim Dubois).