Afbeelding

Organisatoren Kwizut zijn er klaar voor

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De Kwiz krijgt steeds meer vorm en dat resulteerde wederom in een prachtig Kwizboek. Vanaf het einde van de zomervakantie zijn de vijf organisatoren van Kwizut druk in de weer geweest voor Kwizut2016. Volgens de organisatie kan het wel eens de meest gevarieerde editie worden tot nu toe.

Nu het boek zover klaar is komt het gedeelte van de voorbereidingen van o.a. de start, de geheime opdracht, d'n hort op, enzovoort. "Nu wordt de Kwiz ook voor ons echt tastbaar", aldus de trotse voorzitter Geert Heesakkers. In de organisatie worden de vijf dit jaar bijgestaan door een drietal maatschappelijke stagiaires (Marre, Meike en Pleun) die hun steentje bijdragen in de Kwiz op het gebied van planning en de start. Via facebook was al te zien dat de kisten weer in gereedheid worden gebracht, maar over de inhoud wordt uiteraard ernstig gezwegen.

Informatieavond
Met de informatieavond, die donderdag 15 december gegeven wordt bij Café/Zaal van de Burgt, wordt ook voor de deelnemers de Kwiz tastbaar en komt 29 december ineens erg dichtbij. Teams 1 t/m 60 worden om 19:30 uur verwacht en teams 61 t/m 118 worden om 20:30 uur verwacht.

Feestavond 
In de maand december gaat er eigenlijk geen dag voorbij dat men niet met de Kwiz bezig is, want niet alleen de Kwiz maar ook de feestavond op 14 januari heeft nogal wat voeten in aarde. Maar onder leiding van Ties van Oorsouw gaat dat zeker goedkomen. Samen met de ongeveer 80 helpende handjes van TTV '21, R.C de oude molen en zeker niet te vergeten de fantastische band Hot Town, gaat ook dit weer een evenement zijn dat niet gemist mag worden.

Omroep Kontakt
Kwizut is deze editie een nauwe samenwerking aangegaan met Omroep Kontakt. Vanaf medio december wordt er via diverse kanalen veel aandacht besteed aan de Kwiz. Ook zal Omroep Kontakt prominent aanwezig zijn op de Kwiz avond zelf. Zo zullen ze live verslag doen via radio en tv van de start, zijn er reporters op pad die de avond verslaan en ook bij de finish wordt er wederom live verslag gedaan.

Bestuurslid Cindy Verbakel staat volgende week in de krant met 'in bed met…', waar ze vertelt over Kwizut.