De Vriendenkring zoekt regisseuse

Algemeen Algemeen

Lieshout - Toneelvereniging De Vriendenkring uit Lieshout is een groep die al 28 jaar voor iedereen de leukste kluchten speelt. 3 jaar geleden zijn zij gestart met een enthousiaste groep jeugdspelers (13-16 jaar), die jaarlijks 1 toneelstuk ten tonele brengt (2 avonden).

De toneelvereniging is op zoek naar een ervaren regisseur/regisseuse of iemand in opleiding die affiniteit heeft met jeugd en met het regisseurschap. Het is een uitdagende functie waarbij jij de regie mag voeren en het licht- en geluidsplan mag maken. Natuurlijk krijg je de gewenste begeleiding vanuit Toneelvereniging De Vriendenkring, zoals decor, bouw en planning. Zij zijn een gezellige en enthousiaste groep. Toneelspelen is voor hun jeugd een grote hobby, waar ze zich graag verder in willen bekwamen. Ben jij die enthousiaste regisseuse (in opleiding) die zij zoeken?

Ben jij die leuke regisseur/ regisseuse die zij zoeken? Neem dan contact op met Femke van Erp of Mariëlle Cruts via devriendenkringlieshout@gmail.com. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Een reiskostenvergoeding en kleine vergoeding behoren tot de mogelijkheden.