Afbeelding

Instuif bij WAC Zaalvoetbal

Sportnieuws Sport

Beek en Donk- WAC Zaalvoetbal Beek en Donk, gaat in samenwerking met Laarbeek Actief, weer een zaalvoetbal instuif houden. Deze vindt plaats op vrijdagmiddag 30 december in sporthal d'n Ekker. De organisatie hoopt zo om de Laarbeekse jeugd kennis te laten maken met de mooie zaalvoetbalsport.

Alle jeugd vanaf 14 tot en met 18 jaar kunnen zich voor de instuif inschrijven. Deze vindt plaats op vrijdagmiddag 30 december van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan de deelname verbonden.

Voordelen
De instuif is een mooie kans voor de Laarbeekse jeugd om intrede te maken in de competities van WAC. Want wie wil er nu niet altijd kunnen voetballen, zonder je zorgen te hoeven maken over de weersvoorspelling, een snel en technisch spelletje leren en na afloop van je wedstrijd gezellig napraten in sportcafé d'n Ekker en sportcafé de Klumper. De gastheer en gastdames van deze sportcafés doen er alles aan om je elke week te vermaken met een hapje en een drankje.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Eric van Heijnsbergen, tel. 06-27325840 of mail: competitieleider.wac@gmail.com. Natuurlijk kan je ook op donderdagavond even langs gaan bij sporthal d'n Ekker.