Afbeelding

MooiLaarbeek en Omroep Kontakt organiseren PR-avonden

Algemeen Algemeen

Laarbeek – De MooiLaarbeekKrant, Omroep Kontakt en ViERBINDEN organiseren voor de tweede keer een PR-avond voor organisaties en verenigingen uit Laarbeek. Het doel van deze avonden is om de deelnemende verenigingen en organisaties bij te spijkeren over het goed schrijven en aanleveren van persberichten.

Hoe schrijf je een goed persbericht? Hoe lever je dit aan? En wat te doen met foto's? Deze vragen zijn slechts een paar voorbeelden waar enkele verenigingen en organisaties mee worstelen.

Net als twee jaar geleden vinden er ook dit keer twee PR-avonden plaats. Ruim 60 verenigingen bezochten toen één van de avonden. Velen lieten weten het leuk te vinden als er nog een keer zoiets georganiseerd wordt. Na twee jaar vinden Omroep Kontakt en De MooiLaarbeekKrant het weer tijd om de handen hiervoor uit de mouwen te steken. De eerste avond vindt plaats op dinsdag 24 januari 2017 in het Ontmoetingscentrum Beek en Donk. De tweede avond vindt plaats op donderdag 2 februari 2017 in het Dorpshuis in Lieshout. Beide avonden starten om 19.30 uur. De deelname voor deze avonden is geheel gratis.

Reden voor het houden van deze PR-avonden is niet alleen om organisaties en verenigingen uit de gemeente Laarbeek bij te spijkeren over het schrijven en aanleveren van persberichten, maar ook om kennis met elkaar te maken en te delen. Omroep Kontakt en De MooiLaarbeekKrant geven ook een presentatie over hun organisatie.

ViERBINDEN
Welzijnsinstelling ViERBINDEN organiseert ieder jaar cursussen voor verenigingen en organisaties. Dit is dan ook de reden dat deze instelling bij de organisatie betrokken is geraakt. Vrijwilligers kunnen zo op deze manier bijgeschoold worden. De PR-avond is één van de cursussen die ViERBINDEN dit jaar aanbiedt.

Aanmelden
Heb je interesse? Meld je dan aan via redactie@mooilaarbeek.nl (t.a.v. Nikki Barten) of info@kontaktfm.nl (t.a.v. Adri Vogels). Vermeld bij de aanmelding van welke vereniging en/of organisatie je bent en aan welke PR-avond je deel wilt nemen. Aanmelden kan tot en met 20 januari. Voor meer informatie en vragen kan contact opgenomen worden met Nikki Barten (tel. 0492-832182 of via redactie@mooilaarbeek.nl) of met Adri Vogels (tel. 0492-463624 of via info@kontaktfm.nl).