Afbeelding

Fotoclub Objectief exposeert in 't Oude Raadhuis

Algemeen Evenementen

Beek en Donk - Voor de negende keer exposeren de leden van fotoclub Objectief hun beste werk in 't Oude Raadhuis in Beek en Donk. De opening is op 2e Kerstdag 26 december en de expositie duurt tot en met 28 december 2016. De openingstijden zijn alle dagen van 11.00 tot 17.00.

Alle dagen zullen er leden van de club aanwezig zijn om u te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden. Er is een grote verscheidenheid aan onderwerpen die op de circa 100 foto's worden vertoond. Voor de leden is het natuurlijk een uitdaging om steeds de kwaliteit te verhogen; het oordeel daarover laten we graag aan u over.

Nog 2 zaken zijn de moeite van het vermelden waard. Op de zolder van het gebouw wordt nog een diapresentatie gehouden van beelden van diverse thema's zoals macro, portret, en dergelijke. Tevens worden de resultaten vertoond van de 'rode draad', wat bestaat uit drie verschillende series foto's die door de individuele leden, zonder voorkennis, zijn gemaakt vanuit 1 startfoto. Dit leidt vaak tot verrassende beelden.

Traditiegetrouw kunt u aan een loterij deelnemen en daarmee de foto die u het mooiste vindt winnen. Dit maakt een bezoek extra de moeite waard. Verdere informatie over de fotoclub treft u aan op www.fcobjectief.nl.

Tot ziens in het 't Oude Raadhuis te Beek en Donk.