De deelnemers maken zich klaar voor de start
De deelnemers maken zich klaar voor de start

Koppelcross weer zeer geslaagd

Sportnieuws Sport

Lieshout - Mede door de prima weersomstandigheden is de Koppelcross van Runnersclub Lieshout en T.S.C. Aan de Wielen weer uitstekend verlopen. Het was op zondag 18 december dan ook genieten voor de sporters zelf en het talrijk toegestroomde publiek.

Na de eerste van vijf aflossingen tussen de lopers en de fietsers was de afscheiding nog niet zo groot, maar vrij vlug daarna was het al duidelijk dat twee koppels de beste loting hadden gehad en dus zouden gaan strijden voor de eerste twee plaatsen. Dat waren Jeroen v.d. Wijdeven-Jan Willem van Bokhoven en Paul Cooijmans-Jef van Dijk. Maar naar gelang de wedstrijd vorderde bleek het eerstgenoemde koppel toch steeds meer voorsprong te nemen. Om de andere podiumplaats werd fel gestreden, eerst leken Rob Mestrom en Ronny Daniëls met die eer te gaan strijken, maar in de voorlaatste ronde namen Evert Brouwers en Maik Fuchs hun positie over.

De twee deelnemende dames Maike van Veggel en Marjan v.d. Tillaar deden het met hun koppelgenoten ook prima door in de middenmoot te eindigen.

Na afloop van de wedstrijd werd nog lekker nagekeuveld onder het genot van allerlei warme dranken met versnaperingen en meteen daarna werden de prijzen uitgereikt. De jury kon uiteindelijk de volgende uitslag noteren, de naam van de loper staat voorop:

1. Jeroen v.d. Wijdeven-Jan Willem van Bokhoven
2. Paul Cooijmans-Jef van Dijk
3. Evert-Brouwers-Maik Fuchs
4. Rob Mestrom-Ronny Daniëls
5. Henk v.d. Wijdeven-Harrie Scheepers
6. Maike van Veggel-Jan Schalks
7. Marjan v.d. Tillaar-Lud Antonie
8. Bryan Sterken-Theo Sterken
9. Mies van Berlo-Bram Swinkels
10. Twan Sterken-Bart Verhoeven
11. Danny Megens-Marty van Bommel
12. Harald van Vliet-Bern van Rixtel