Afbeelding

Bomvol theater Dorpshuis Lieshout geniet van wervelende dansshow

Sportnieuws Sport

Lieshout - De 3e editie van de jaarlijkse kerst-dansshow van Dansschool Back 2 Basics werd zondag 18 december gehouden in het theater van het Dorpshuis in Lieshout.

Back 2 Basics, onder leiding van Afra Lie-A-Lien uit Eindhoven gaf ook dit jaar weer een wervelende show weg. In de dansstijlen Urban; Streetdance-HipHop-Lyrical, lieten alle kinderen zien wat ze wekelijks leren tijdens de danslessen. En dat allemaal natuurlijk in de sfeer van kerst.

Vooraf in de ochtend werd er naast de generale repetitie ook nog een workshop verzorgd waarbij eventuele nieuwe leden een kijkje konden nemen.

Tijdens de twee uur durende show op deze middag kwamen alle groepen in de leeftijd van 4 tot 23 jaar meerdere keren op het grote podium om allemaal hun coole moves te laten zien. Deze groepen waren onderverdeeld in B-Charmed, Fresh Force en Epicx! Natuurlijk was er tussenin ook ruimte voor een pauze om gezellig even een hapje en drankje te nuttigen. Na afloop van de show met zijn allen op het podium met een kerstmuts op om zo alle belangstellenden te bedanken voor het enthousiaste applaus en om deze middag af te sluiten. Het was weer een geweldig succes, kerst 2016 kan beginnen!

Heb jij interesse in dansen bij en wil je een keer een proefles, neem dan contact op met Afra, tel. 06-14366432 of mail: info@b2bdance.nl. Er wordt gedanst in Lieshout, Beek en Donk en Eerde.