Verslag algemene ledenvergadering ELI

Algemeen Sport

Lieshout - De jaarlijkse algemene ledenvergadering van RKVV ELI vond maandag 19 december plaats. De belangrijkste onderwerpen waren de financiën, de wijzigingen in het bestuur en de verhoging van de contributie.

De leden hoorden van de nieuwe penningmeester Bram Donkers, dat ELI het afgelopen boekjaar heeft afgesloten met een negatief resultaat met name als gevolg van hogere huisvestings- en personeelskosten en lagere sponsorinkomsten. Ook werd een niet-sluitende begroting gepresenteerd, omdat onder andere een voorziening wordt getroffen voor mogelijke vervanging van het kunstgras van het Laola-veld en het vervallen van de ecotax. De ledenvergadering stemde in met het voorstel van het bestuur om de contributie met ingang van 1 januari 2017 te verhogen en zo meer op het niveau van de andere Laarbeekse clubs te brengen. Wel besloot de ledenvergadering om de contributie voor de mini's minder te verhogen.

Marco de Beer werd gekozen tot interim-voorzitter. Henk Hulsen werd herkozen in het bestuur. Om een betere afspiegeling van de vereniging te krijgen werden vanuit de jeugdgeleding Jurgen Verhagen en Marcel Verkuijlen tot bestuurslid gekozen. De aftredende bestuursleden werden met applaus bedankt voor al hun vrijwilligerswerk. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari zal officieel afscheid genomen worden van de vertrekkende bestuursleden. Verder onderstreepte Henk Hulsen het belang van zaken als de grote clubactie en Vrienden van ELI-jeugd. Ook deed hij een dringende oproep om zich als vrijwilliger aan te melden voor een of meer commissies. Gertje van den Brink tenslotte informeerde de ledenvergadering over de fotoboek-actie, die in samenwerking met de Jumbo wordt georganiseerd en die begin februari start.