Bewegen in de Beweegtuin van Franciscushof
Bewegen in de Beweegtuin van Franciscushof

Activiteiten KBO Lieshout tijdens kerstperiode

Algemeen Senioren

Lieshout - U bent vrijdag 23 december van harte welkom op de feestelijke Kerstkienavond. Deze avond zijn er rijkelijk gevulde kerstpakketten te winnen.

Voor iedere deelnemer is er een aardige kerstattentie In de loterij van deze avond zijn de prijzen ook in kerstsfeer. Zeker als u alleen bent is het gezellig, zo'n avondje kienen met al die andere mensen. De zaal in het Dorpshuis is open om 19.00 uur en het kienen begint om 20.00 uur.

Nieuwjaarsinloop
Op dinsdag 3 januari houdt KBO Lieshout de jaarlijkse Nieuwjaars Inloop. Deze feestelijke Nieuwjaars Inloop begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Hef samen met anderen het glas op het nieuwe jaar! Tijdens deze feestelijke Inloop wordt ook de KBO Lieshout Vrijwilliger van het jaar 2016 bekend gemaakt. Alle leden zijn van harte welkom.

KBO Beweegtuin
Samen het nieuwe jaar in bewegen. Dat kan op dinsdagmorgen 3 januari van 10.00 tot 11.00 uur in de KBO Beweegtuin bij Franciscushof. U hoeft zich niet vooraf aan te melden: kom, sluit aan in de groep en doe mee. Zoals elke dinsdagmorgen is er deskundige leiding voor u aanwezig. Na afloop is er deze keer gratis koffie of thee in Franciscushof en kunt u laten horen. Iedereen is welkom: het is úw Beweegtuin!

Carnavals 50+ Bonte Middag
De grote Carnavals 50+ Bonte middag is op zondag 15 januari in Zaal De Koekoek. De zaal is open om 13.00 uuur en de Bonte Middag begint om 14.11 uur. Kosten noch moeite zijn gespaard om er weer een knallende carnavalsmiddag van te maken. Diverse artiesten en tonpraoters treden voor u op, de nieuwe Prins Berry d'n Urste en zijn adjudant Bart zijn er bij met hun gevolg en natuurlijk ontbreken de Dansmariekes niet. Kaartverkoop bij de Inloop en bij Top1 Toys, Dorpsstraat 47. Prijs van de kaartjes is €6,00.

Seniorenvereniging/ KBO Lieshout wenst u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2017.