Leerlingen Commanderij College volgen 24-uurs lessenmarathon

Algemeen Jongeren

Laarbeek - Dit jaar stond op de locatie Laarbeek de hele maand december in het teken van verschillende activiteiten ten bate van het goede doel. Zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Laarhuys in Lieshout. Een huis dat momenteel in aanbouw is en waar medio 2017 jongvolwassenen komen te wonen met veelal een meervoudige handicap.

Leerlingen van het Commanderij College hebben op verschillende manieren geld opgehaald door deel te nemen aan de activiteiten die door school werden georganiseerd, waaronder: chocoladeletteractie, sponsorloop, filmavond en ook dit jaar houden ze weer een 24-uurs lessenmarathon!

Maar ook klassen zelf hebben een aantal activiteiten verzonnen om geld in te zamelen.

Donderdag gaat als slotactiviteit de lessenmarathon van start en gaan een vijftigtal leerlingen van de locatie Laarbeek 24 uur achter elkaar lessen volgen. Zij laten zich per uur sponsoren om zodoende geld op te halen voor het goede doel. Op vrijdagochtend hopen ze dan aan stichting Laarhuys een mooie cheque te kunnen overhandigen en kunnen de leerlingen en docenten gaan genieten van hun welverdiende vakantie.