Workshop Transfertechnieken voor Laarbeekse vrijwilligers en mantelzorgers

Algemeen Gemeente

Laarbeek - ViERBINDEN Vrijwilligerswerk en Mantelzorgondersteuning organiseren de ViERBINDEN Academie. Het doel van deze Academie is het bieden van leuke en leerzame cursussen/ workshops/ informatieavonden voor alle Laarbeekse mantelzorgers en vrijwilligers (of hun organisatie).

De aanbieders van de ViERBINDEN Academie bieden deze vrijwillig aan en de deelnemers hoeven niet te betalen. Dit is een principiële keuze. Niet omdat het niets mag kosten, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat we met zijn allen heel veel kennis en kunde hebben en bereid zijn deze te delen met elkaar.

Bij de workshop transfertechnieken is nog plaats voor enkele vrijwilligers en/of mantelzorgers. De workshop wordt aangeboden door de GVO en Fysiotherapie Kemps en Maas zal deze workshop geven. Tijdens de workshop leer je hoe je iemand uit een (rol)stoel, van bed, uit de auto, van de wc haalt, en ga je in de praktijk oefenen hoe je dit het beste toe kunt passen.

De workshop wordt gehouden in het Dorpshuis in Lieshout op dinsdag 17 januari van 10.00 tot 12.00 uur.

Graag aanmelden voor 1 januari. Aanmelden of meer informatie? Neem contact op via vrijwilligerswerk@vierbinden.nl of mantelzorg@vierbinden.nl of bel naar 0492-328800.