Afbeelding

Bestuur Kwizut is onthutst: vragen uitgelekt

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Er gaan vragen voor de komende editie van Kwizut viraal. Het bestuur is hevig geschrokken. "We snappen niet hoe dit heeft kunnen gebeuren", vertelt voorzitter Geert Heesakkers. "We zetten alle zeilen bij om zo snel mogelijk alles ongedaan te maken, zodat donderdag alles zo eerlijk mogelijk kan verlopen."

Via een anonieme bron kreeg de redactie van De MooiLaarbeekKrant een Kwizut-vraag in handen. Echter bleek al snel dat meerdere teams in het bezit zijn van diverse vragen. Langzaamaan gaat het rond op internet.

"Dit is voor de eerste keer in onze geschiedenis dat dit gebeurt. Je doet er alles aan om dit te voorkomen. We dachten ook dat het dit jaar waterdicht was, maar het blijkt helaas niet zo te zijn", vertelt Geert. "We gaan ons best doen om te achterhalen wie dit rondstuurt en wie het allemaal gekregen heeft. We doen er alles aan om dit nog voor donderdag recht te zetten."

Komende donderdag, 29 december, vindt de zesde editie van Kwizut plaats. Vanaf 18.30 uur gaan ruim 3000 mensen aan de slag met de quiz. Lees meer hierover op www.kwizut.nl.

Afbeelding