De winnaars van het toernooi: Demi van Rijt (l) en Karin Haverkort (r)
De winnaars van het toernooi: Demi van Rijt (l) en Karin Haverkort (r)

Mooie opkomst bij Sparta'25 kerst-keeztoernooi

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – Voetbalvereniging Sparta'25 hield op woensdag 21 december het laatste keeztoernooi van 2016. Maar liefst 36 personen, of te wel 18 koppels, hadden zich hiervoor ingeschreven. In de kantine was het een gezellige drukte van mensen die intussen bijna verslaafd zijn geraakt aan dit spel.

Vol enthousiasme begonnen zij dan ook aan het toernooi, dit keer geheel in kerstsfeer. Onder het genot van een glaasje glühwein en een lekkere snack speelde elk koppel vijf rondes tegen vijf andere koppels. Na tien uur steeg dan ook de spanning wie er met de Plus prijzen naar huis zouden gaan. En dit keer was het weer een koppel van het Sparta '25 dames team die met de eer ging strijken. Demi van Rijt en Karin Haverkort wisten vier van de vijf wedstrijden te winnen en behaalden hiermee de meeste punten. Voor hen elk een Plus waardebon van €20,00. Marianne Verhofstadt en Evelien de Groot volgden op een tweede plaats en kregen ieder een waardebon van €15,00. Tenslotte was er voor Brigitte Jacobs en Monique Jonkers nog een waardebon van elk €10,00, verdiend voor de 3e plaats. Zij hadden ook elk vier wedstrijden gewonnen doch hun tegenkoppels hadden meer pionnen binnen.

Noemenswaardig waren zeker de vele prijzen van de loterij welke deze avond geschonken waren door plaatselijke winkeliers en leveranciers. De organisatie bedankt dan ook van harte: PLUS supermarkt van Balkom, Marschee, De MooiLaarbeekKrant, Tuincentrum de Biezen, Formido, Verswarenhuys van Laarschot, Bloemsierkunst Fons, Sportshop Laarbeek, Bavaria, Yours Fashion en Gall & Gall. Dankzij hen heeft de kaart- en keezclub van Sparta weer een mooi bedrag opgehaald.

Keezen, de nieuwe rage
Keezen wordt steeds populairder in deze regio en een aantal deelnemers zijn zo fanatiek dat ze zich na afloop direct weer aanmelden voor het volgende toernooi.

Door het groeiende animo zal er in 2017 elke laatste woensdag van de maand een keeztoernooi worden gehouden in de Sparta '25 kantine. Aanmelden als koppel kan via de website van Sparta '25. Iedereen kan meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van Sparta '25 of ervaren te zijn. Kosten zijn slechts €2,50 per persoon. Schroom niet en kom 25 januari 2017 gewoon eens gezellig meedoen.