Afbeelding

Nieuwjaarsconcert O&U komt er weer aan

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - O&U zal met hun jaarlijkse nieuwjaarsconcert 2017 muzikaal opluisteren. Op 1 januari zullen alle muzikanten van de vereniging en de opleiding hun kunsten laten horen in muziekcentrum het Anker in Beek en Donk. Het jeugdorkest, de slagwerkgroepen en de harmonie zijn van de partij. Ook de allerjongste leerlingen zullen onder leiding van Nick Heesakkers een optreden verzorgen met het leerlingenorkest en de blokfluitklas.

Het harmonieorkest staat voor deze gelegenheid onder leiding van gastdirigent Martijn Pepels, die ook vorig jaar op 1 januari op de bok stond. Met onder andere de Spaanse paso doble 'El Torico de la Cuerda' en ouverture 'Leichte Kavallerie' heeft het orkest een mooi nieuwjaarsprogramma samengesteld.

Qua afwisseling zit het sowieso wel goed deze middag in het Anker. De slagwerkgroepen onder leiding van Rob van Doore zorgen zoals altijd voor een spetterende show. Marianke Hobé en het jeugdorkest zetten hun beste beentje voor. De hele zaal mag even 'aah' zeggen als de blokfluiters hun mooiste liedjes spelen. En als speciale verrassing heeft de klarinetgroep van de harmonie twee opzwepende 'gipsy dances' ingestudeerd. Er zal van alles te beleven zijn. Het concert begint om 13.30 en is gratis toegankelijk.