Mixtoernooi, brunch en nieuwjaarsreceptie v.v. Mariahout

Sportnieuws Sport

Mariahout - Volgens traditie vindt zondag 8 januari het jaarlijkse Mixtoernooi plaats bij v.v. Mariahout. Spelers uit alle elftallen worden gemixt tot kleine teams, zodat er 7 tegen 7 gespeeld kan worden. Na afloop van het toernooi wordt er door de vereniging in de kantine een brunch verzorgd. Vanaf 15.00uur wordt de brunch gevolgd door de nieuwjaarsreceptie.

Tijdens deze receptie staan de jubilarissen centraal. Het bestuur huldigt Bert Scheepers, Eric Maas, Arie van Hoof, Maarten Gloudemans en Fred van Uden voor hun 25-jarig lidmaatschap. Marcel van den Heuvel, Henri Maas en Bart van Berkel vieren hun 40-jarig jubileum. Sjef van den Heuvel, Theo van Rossum en Henk Verreijken zijn de club al een halve eeuw trouw. Daarnaast zijn er ook nog drie Marianen die al zestig jaar lid zijn van de vereniging. Dit zijn: Jan van Heeswijk, Tiny van Leuken en Toon van den Heuvel.

Ook wordt de supporter én Mariaan van het jaar bekend gemaakt. Afsluitend vindt de uitreiking van de Grote Club Actie-cheque plaats.