Afbeelding

'CRAZY 88' interactieve spelshow bij &RG-teens

Algemeen Jongeren

Lieshout - Bij Crazy 88 gaat het om 88 bijzondere opdrachten. Party Jockey Tim houdt deze superleuke interactieve spelshow met als startpunt de jongerenruimte in het Dorpshuis te Lieshout.

Wie scoort in no-time zoveel mogelijk punten door middel van het uitvoeren van bijzondere opdrachten! Er zijn leuke prijzen te winnen, maar belangrijker nog: er staat een verrassing opgesteld voor het verliezende team. Wil je mee doen? Zorg er dan voor dat je een groepje vormt van 4 tot 7 tieners en 1 ouder/begeleider en dat je herkenbaar bent als groep. Lukt dit niet dan worden er op de avond zelf groepen samengesteld. Je kunt je inschrijven via de website www.energyteens.nl. Per groep is er minimaal één telefoon nodig welke foto's en filmpjes kan maken en gebruik kan maken van Whatsapp. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. Meer info zie www.energyteens.nl.

De jeugdruimte is open vanaf 19.30 uur, zorg dat je er op tijd bij bent om het allemaal mee te kunnen maken want voor je het weet is het 22.00 uur en weer tijd om naar huis te gaan.