Mevr. Rutten neemt de sleutels in ontvangst van Wethouder Meulensteen
Mevr. Rutten neemt de sleutels in ontvangst van Wethouder Meulensteen

Winnaar autoactie Piet van Thielplein bekend

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Wethouder Meulensteen heeft afgelopen zaterdag de winnaar getrokken van de autoactie. Nadat het winnende kaartje was getrokken werd er gebeld naar de winnaar. Een verbaasde zus van de winnaar nam op en vertelde dat ze boodschappen had gedaan op het Piet van Thielplein.

Daar zij zelf niet in Laarbeek woont heeft ze het winnende lot aan haar zus en dochter geschonken. Dus nam de organisatie contact op met wederom een verbaasde zus van de winnaar, die thuis aan het behangen was, en razendsnel naar het Piet van Thielplein kwam. Uit handen van Wethouder Meulensteen mocht ze de sleutels van deze mooie auto, met een grote lach op haar gezicht, in ontvangst te nemen. Winnaar fam. Rutten mag een jaar lang gratis gebruik maken van deze nieuwe Opel Karl welke namens Winkelplein Laarbeek werd aangeboden.

De organisatie wenst fam. Rutten heel veel rijplezier met deze prachtige auto. Autobedrijf en Opel dealer Corsten uit Mariahout mocht deze prachtige auto leveren waarbij dit Laarbeekse bedrijf ook een deel van de kosten voor haar rekening neemt.