Afbeelding

Clubkampioenschappen jeugd bij ATTC'77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Negen jeugdleden van tafeltennisvereniging ATTC'77 streden op zondag 15 januari om de titel 'Clubkampioen jeugd 2017'. De deelnemers werden ingedeeld in een negenkamp, waarbij iedereen elkaar een keer tegenkwam. Dit betekende dat elk jeugdlid maar liefst 8 wedstrijden speelde en in totaal werden er 36 wedstrijden gespeeld.

Onder grote belangstelling van ouders, broers, zussen, opa´s en oma´s werd er menig spannend potje tafeltennis gespeeld. Het was spannend tot het laatst. Max Hermans was voor zijn rating afhankelijk van de laatste wedstrijd, die tussen Michiel van Schaik en Liam Sangers. Michiel was de betere en won overtuigend van Liam, waardoor Liam als derde eindigde, Max als tweede en Michiel als clubkampioen uit de bus kwam. Het beste meisje was Britt van Dijk, zij eindigde als vijfde.

De senioren komen op vrijdag 20 januari in actie zodat zij een week later goed voorbereid aan de competitie kunnen beginnen. In dit eerste competitieweekend organiseert ATTC in het kader van de gezondheidsrace 2.0 haar Laarbeekactiviteit: 'Ruik, proef, voel en wandel'.

Tijdens een wandeltocht van ca. 5 km door Aarle-Rixtel voor het hele gezin, wordt er geproefd, gevoeld en geroken. Daarnaast wordt uw kennis op de proef gesteld, met name van het oude Aarle-Rixtel, en zijn er vragen afgestemd op de kinderen zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen tijdens de wandeling. De wandeltocht is op zondag 29 januari vanaf 11.00 uur in de gymzaal aan de Jan van Rixtelstraat in Aarle-Rixtel. Bij terugkomst in de accommodatie van ATTC staan soep en pannenkoeken klaar. Deelname is gratis en rond 14.00 uur wordt de activiteit afgesloten met een prijsuitreiking.