Boerenbruidspaar Raopersgat wil verloven

112

Lieshout - Om er zeker van te zijn dat het gelukkige boerenpaar de stap naar de boerenbruiloft op 27 februari kan gaan zetten, staan Sjaak Broekman en Annemarie Rechters op donderdagavond 26 januari enkele leuke beproevingen te wachten, die zij onder het toeziend oog van bewoners en omwonenden van verzorgingshuis Franciscushof moeten ondergaan.

Aan de hand van hun prestaties wordt beoordeeld of zij klaar zijn om elkaar die avond de trouwbelofte te kunnen doen. Hun getuigen, Manus van Loen en Marie Teepen, hebben een adviserende en ondersteunende rol.

In deze koude en donkere periode van het jaar is de verloving van het trouwlustige koppel voor de Franciscushofbewoners een mooie interactieve activiteit. Voor de boerenbruiloftorganisatie is het een mooie gelegenheid om het boerenpaar beter te leren kennen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Het onecht huwelijk wordt tijdens een openbare bijeenkomst op maandag 27 februari in residentie 'Het Raopershuis' aan de Grotenhof voltrokken. Daar is om 12.15 uur de geurig dampende boerenpetazzie met worst te koop. De ceremonie begint om 13.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Na de ludieke inzegening begint omstreeks 15.00 uur de receptie en aansluitend is het boerenbal.