Black Sell
Black Sell

Ons Tejater terug naar jaren '60 met 'Black Sell'

Algemeen Evenementen

Lieshout - Na het succes van vorig seizoen, organiseert Ons Tejater weer een muziekavond. En natuurlijk muziek uit de sixties! Ga uit je dak met Black Sell!

Black Sell, een band met allemaal leden die wonen of gewoond hebben in Vinkel, staat garant voor een mooi en gevarieerd avondvullend programma. Een avond waarin goud-van-oud-muziek centraal zal staan. Wie heeft er niet mooie herinneringen aan Apache, Ben ik te min, San Francisco, en House of the rising sun? En wilt u het wat wilder: Brown eyed girl, Jumping Jack flash, en Hello Josephine komen ook voorbij.

De zaal in Ons Tejater is weer helemaal ingericht om optimaal te kunnen dansen of rustig te genieten. En u mag een drankje tussendoor halen. De eerste consumptie krijgt u trouwens van Ons Tejater! De avond begint om 20.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. De muziek begint om 20.45 uur. U bent dan vast geïnstalleerd! En rekent het thuisfront erop, dat u vroeg thuis bent? Mooi niet! Black Sell gaat tot tegen 01.00 uur door.

Zaterdag 4 februari, 20.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. Entree €7,50, inclusief een consumptie. Kijk op www.vierbinden.nl/onstejater. Wilt u de band beter leren kennen, kijk dan op www.blacksell.nl.