Cor v.d. Broek krijgt de jubileumspeld tijdens de jaarvergadering
Cor v.d. Broek krijgt de jubileumspeld tijdens de jaarvergadering

2 Jubilarissen bij Vogelvereniging Laarbeek

Algemeen Algemeen

Laarbeek - Tijdens de druk bezochte jaarvergadering van Vogelvereniging Laarbeek werd Cor v.d. Broek gehuldigd vanwege zijn 25-jarig jubileum. De voorzitter spelde hem namens de Nederlandse Bond de jubileumspeld op en overhandigde ook hem namens de vereniging een blijvend aandenken.

Omdat jubilaris Jan Sanders vanwege zijn gezondheid niet aanwezig kon zijn op de jaarvergadering bracht het bestuur van Vogelvereniging Laarbeek hem een bezoek aan huis. Hans Verbakel spelde hem daar namens de Nederlandse Bond de jubileum speld op en feliciteerde hem namens de bond en de vereniging, en overhandigde hem een aandenken.

De voorzitter stond ook uitgebreid stil bij de fantastische resultaten die de vereniging het afgelopen jaar behaalde met als hoogte punt de 7 Nederlandse kampioenen in Apeldoorn. Anton Verhagen werd daar zelfs algeheel Nederlands kampioen met het mooiste stel kleurkanaries van de gehele show.

Bij de bestuursverkiezing waren Tonnie Vereijken en Frans van den Heuvel aftredend.

Tonnie Vereijken was wel herkiesbaar maar Frans van den Heuvel had aangegeven dit niet meer te zijn. Omdat er geen tegenkandidaten waren werd Tonnie voor een periode van 3 jaar automatisch herbenoemd. Als vervanger voor secretaris Frans van den Heuvel werd André Oerlemans benoemd als secretaris voor de komende 3 jaar. Vogelvereniging Laarbeek is met 100 leden een van de grotere verenigingen binnen de regio en het land en is erg succesvol. Mocht u het houden van vogels in verenigingsverband leuk vinden kunt u zich aanmelden via v.v.laarbeek@onsbrabantnet.nl.

Hans Verbakel spelt bij Jan Sanders thuis de jubileumspeld op