Carnabeats, hét carnavalsfeest voor middelbare scholieren

Algemeen Algemeen

Beek en Donk – De organisatie van de Teugelders heeft, na de overname van Carnabeats, in korte tijd een carnavalsevenement uit de grond getoverd wat er mag zijn. Partycentrum van de Burgt aan het Heuvelplein is tijdens Carnabeats onherkenbaar. Drie area's met festival aankleding, geluid en licht gaan zorgen voor een heerlijk carnavalsfeest met geweldige beats. Kaartjes zijn te verkrijgen via teugelders.nl.

Carnabeats is al een aantal jaren hét carnavalsfeest voor alle middelbare scholieren uit de regio. Nadat het jaren in Lieshout is gehouden, werd onlangs besloten om het naar Beek en Donk te verhuizen. De opzet blijft ongeveer gelijk. De organisatie wil het feest de komende jaren echter wel nog aantrekkelijker maken. Dit jaar wordt daarmee een start gemaakt, door het evenement een festival opzet mee te geven. Door het gebruik van 3 verschillende area's kunnen de bezoekers het voor hen meest aantrekkelijke gedeelte uitzoeken.

Kaartjes kosten slechts €6,00 en zijn uitsluitend digitaal te verkrijgen. Aan de zaal zijn de kaarten, als er dan nog voorradig zijn, €8,00.