Theo van Rossum en Susan de Wit, winnaars van het Keeztoernooi
Theo van Rossum en Susan de Wit, winnaars van het Keeztoernooi

Weer goed bezet keeztoernooi bij Sparta'25

Algemeen Algemeen

Beek en Donk - Dat het maandelijkse keeztoernooi bij Sparta'25 steeds meer cachet krijgt, blijkt wel uit de inschrijvingen. Maar liefst 36 personen, oftewel 18 koppels hadden zich aangemeld voor het keeztoernooi van eind januari.

Het is verheugend om te zien dat er zich steeds enkele nieuwe deelnemers aanmelden. Wat nog mooier is, is het enthousiasme bij de deelnemers. Bijna elk koppel schrijft zich na afloop weer direct in voor het volgende toernooi. Dus op naar de 10 tafels. Afgelopen woensdagavond was het extra spannend. Na vier rondes waren er vier koppels die allemaal drie of vier wedstrijden hadden gewonnen. Er waren zelfs 2 koppels die alle vier de rondes hadden gewonnen. De vijfde ronde zou dus beslissend zijn.

Het koppel Susan de Wit en Theo van Rossum had evenals debutantkoppel Roland Rooijakkers en Peter de Groot vier rondes gewonnen. De tegenpunten waren dus belangrijk! Ook Susan en Theo wisten de laatste ronde te winnen, dus voor hen totaal vijf gewonnen rondes. Dit leverde hen een welverdiende eerste plaats op, elk goed voor een Plus waardebon van €20,00. De Waterpoorters Hannie Houtermans en Marianne van der Ven hadden in totaal ook vier wedstrijden gewonnen evenals het koppel Ine de Groot en Marianne Verhofstadt als ook het koppel Roland en Peter. Doordat de 'tegenpunten' in mindering worden gebracht, werd de 2e plaats gedeeld door zowel Ine en Marianne als door Hannie en Marianne. Zij waren precies gelijk geëindigd en mochten daardoor de Plus waardebonnen van €15,00 en €10,00 voor resp. de 2e en 3e prijs gezamenlijk delen. Door deze tegenpunten visten Roland en Peter achter het net en kwamen zij op de vierde plaats terecht.

Inschrijven voor het volgende keeztoernooi op 22 februari kan weer via de website van Sparta'25 of via een inschrijfbriefje in de kantine.