Op vakantie in de Rode Kruis bungalow in Someren

Algemeen Gezondheid

Laarbeek – Bent u hulpbehoevend en/of kun u niet meer alleen op vakantie? Wilt u toch graag eens een weekje weg, maar niet te ver, zodat, als er iets gebeurt, u weer snel thuis bent? Meldt u dan aan voor een week vakantie in de Rode Kruis bungalow in Someren.

Het is kleinschalig, er zijn slechts 9 gasten. Een team van 7 vrijwilligers, waaronder een verpleegkundige, 2 koks en verzorgenden zorgen ervoor dat u goed verzorgd wordt en dat u niets te kort komt. Er wordt u een leuk programma aangeboden.

Gemert/Laarbeek, die onder de afdeling Rode Kruis Helmond en omstreken vallen, heeft in 2017 week 41 van 9 tot 14 oktober gereserveerd. Dankzij een legaat kunnen zij voor dit jaar nog een korting geven van €150,00 en kost een week van maandagmiddag tot zaterdagmiddag €315,00 per persoon. Heeft u zin in deze vakantie, meldt u dan snel aan, want vol is vol. Dat kan bij Door van Zelst, tel. 0492-462563 of mail jlvanzelst@onsbrabantnet.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en het telefoonnummer en emailadres van een contactpersoon, zoals bijvoorbeeld zoon of dochter. Ook voor meer informatie kunt u bij Door terecht.