Logo mooilaarbeek.nl
Kunst en Cultuur

Tentoonstelling 'samen' over vroeger en nu!

  | Fotonummer: 5525c7

Beek en Donk – Bij Heemkamer De Lange Vonder wordt op vrijdag 17 februari om 14.00 uur de tentoonstelling 'samen' over vroeger en nu! feestelijk geopend worden door de burgemeester, de kinderen van BS 't Otterke en bewoners van Wooncomplex de Regt.

Deze vrolijke tentoonstelling laat zien dat jong en oud op een leerzame en leuke manier kunnen samenwerken met als prachtig resultaat deze tentoonstelling. Kinderen van groep 7 en 8 van BS 't Otterke en bewoners van wooncomplex de Regt hebben samen activiteiten gedaan met als doel dat de ouderen de jeugd leerden hoe vroeger in en om de boerderij en in het huishouden werd gewerkt.

Er werd gebreid, gekookt, maquettes geknutseld, er werd oud gereedschap gemaakt. En wat heel belangrijk is het was super gezellig. Zij hebben hiervan ook prachtige foto's en film gemaakt. Al met al zeer de moeite waard om deze tentoonstelling gemaakt door jong en oud in samenwerking met De Heemkundekring 'De Lange Vonder' te komen bekijken.

Omdat vrijdag al zoveel kinderen, ouders en bewoners van De Regt komen kijken nodigt de heemkamer u daarom uit om zondag 19 februari op de publieksdag van 14.00 tot 17.00 uur deze tentoonstelling te komen bekijken.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>