Archieffoto ASV'33
Archieffoto ASV'33

ASV'33 sleep punt uit het vuur

Sportnieuws Sport

Aarle-Rixtel - Van goed voetbal was geen sprake maar door keihard werken werd er toch een puntje gewonnen. Het was een wereld van verschil, de vorige wedstrijd tegen Bruheze uit was er sprake van goed georganiseerd voetbal, en afgelopen zondag was daar niets meer van te bekennen.

Mifano kwam heel sterk uit de startblokken en ASV'33 had daar geen enkel antwoord op. Verschillende kansen werden door de voorhoede van Mifano om zeep geholpen, en stond het vizier op scherp, dan was Marnic van Rosmalen, de doelman van ASV'33, de situatie meester. ASV'33 kon in de eerste helft daar geen enkele goede doelpoging tegenover stellen. Toch werd de rust met een dubbelblanke stand bereikt, en ASV'33 was daar het meest gelukkig mee.

Na de rust een beter ASV'33, maar toch was de eerste goede kans wederom voor Mifano. Voor open goal werd de bal hoog over het doel gejaagd. Daarna was het dan toch echt de beurt aan ASV'33 en werden er zelfs enige goede kansen verworven. In de 62e minuut kwam ASV'33 dan ook op voorsprong, een schitterende vrije schop net buiten het strafschopgebied werd door Ronnie Heijmans hard in het Mierlose doel gejaagd. Lang kon ASV'33 niet genieten van de voorsprong. Twee minuten later was de stand alweer gelijk, uit een hoekschop werd de bal door Coen Verkoeijen in het Aarlese doel gekopt. Tien minuten voor tijd wederom een goede kans voor ASV'33, uit een hoekschop werd de bal door Gerben Rendering keihard over het Mierlose doel gekopt, deze mooie inzet had zeker een beter lot verdiend. Aan de andere kant was Mifano weer dicht bij een doelpunt, maar gelukkig voor ASV'33 bleef het vizier van de Mifano aanvallers scherpte missen. ASV'33 trok nog bijna de winst naar zich toe, wederom stond Ronnie Heijmans achter de bal bij een vrije schop net buiten de 16, en wederom gaf Ronnie Heijmans de doelman geen kans, maar jammer genoeg voor ASV'33 verziekte de doelpaal de Aarlese vreugde.

Door hard te werken wisten de ASVers dan toch nog een puntje uit het vuur te slepen, en daar kun je dan ook enorm blij mee zijn, er zat simpel gezegd niet meer in voor ASV'33 deze middag.

Opstelling ASV'33; Marnic van Rosmalen, Bart Wilms, Gerben Rendering, René de Vries, Pim v/d Tillaart (46e Thomas Fritsen), Dennis Verbakel, Teun van Asten (64e Pim Dubois), Mark Smits (77e Robbert Mol), Thijs van Uden, Ronnie Heijmans, Erwin van Dijk.