Archieffoto van de Roefeldag. De brandweermannen vertellen over hun werkzaamheden
Archieffoto van de Roefeldag. De brandweermannen vertellen over hun werkzaamheden

Planning Laarbeekse Roefeldag 2017

Algemeen Jongeren

Laarbeek – In Laarbeek wordt op 10 juni weer geroefeld. Op deze dag kunnen de kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool weer 'snuffelen in de wereld van de grote mensen'. Dit zijn dus ook de kinderen die op het speciaal onderwijs zitten elders en woonachtig zijn in Laarbeek. Alle roefelcomités zijn inmiddels weer bij elkaar geweest en de organisatie is in volle gang. In dit artikel wil het roefelcomité de planning per kern voor de komende periode doorgeven.

Aarle-Rixtel
In Aarle-Rixtel zijn de brieven al verstuurd naar alle bedrijven en verenigingen. Van 13 februari tot en met 13 maart wordt er contact opgenomen om het inschrijfformulier op te halen en/of door te nemen. De kinderen krijgen op 31 maart het aanmeldingsformulier mee en kunnen dit tot uiterlijk 14 april inleveren. Voor de kinderen van groep 3, die dit jaar voor het eerst mee mogen doen met de roefeldag, wordt nog een speciale informatiebijeenkomst in april gepland.

Beek en Donk
Ook Beek en Donk is gestart met het benaderen van de roefelplaatsen. Bedrijven kunnen zich tot en met week 12 aanmelden via het digitale inschrijfformulier. Of als ze liever persoonlijk contact wensen, een mailtje sturen naar beekendonk@roefeldaglaarbeek.nl. Telefonisch contact opnemen kan met een van de vrijwilligers, zie hiervoor www.roefeldaglaarbeek.nl.

De kinderen in Beek en Donk kunnen zich vanaf week 10 tot en met week 13 aanmelden. Dan kan het inschrijfformulier via de website gedownload worden. Verdere informatie voor de kinderen volgt via de schoolkrantjes van elke school.

Lieshout
In Lieshout worden op dit moment de bedrijven en verenigingen al benaderd om deel te nemen aan de Roefeldag. De inschrijving van de kinderen start op 24 maart en eindigt op 7 april. Kinderen die op het speciaal onderwijs zitten, krijgen als ze bekend zijn bij het Roefelcomité Lieshout een brief of kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de site.

Mariahout
In Mariahout worden de bedrijven en verenigingen inmiddels ook al benaderd om deel te nemen. Het inschrijvingsformulier voor de kinderen zit bij het Zoemertje van 31 maart. De inschrijvingstermijn voor de kinderen is tot 14 april.

Indien er bedrijven, verenigingen of hobbyisten zijn, die niet benaderd worden, maar wel interesse hebben om mee te werken aan de roefeldag, vindt de organisatie dit natuurlijk fantastisch. Op www.roefeldaglaarbeek.nl staan de contactpersonen per kern.