Team Dirk van Gerwen houdt funbingo

Algemeen Algemeen

Aarle-Rixtel - Na een aantal geslaagde evenementen, waaronder de Klokkenwandeling en ASV'33 FIETST! houdt Team Dirk van Gerwen een volgende activiteit. Op woensdag 8 maart vindt er funbingo plaats bij Atelier Vonk, onder leiding van cabaretgroep Striepke Veur. De voorverkoop is al in volle gang.

Team Dirk van Gerwen gaat in juni de Alpe d'HuZes fietsen om een bijdrage te leveren aan het uit de wereld helpen van kanker. Hiervoor willen zij een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar zien te krijgen, wat onderzoek naar kanker steunt. Na een uiterst succesvolle editie van ASV'33 FIETST, waarbij jong en oud tegen elkaar streden tijdens een indoor sprintwedstrijd, is een prachtig bedrag opgehaald. Ook de klokkenwandeling was een druk bezocht evenement waarbij 6, 10 of 16 kilometer gewandeld kon worden.

De 'Funbingo' is een avond vol gezelligheid waarbij cabaretgroep Striepke Veur uit Helmond de avond komt verzorgen. Zij zorgen voor muzikaliteit, humor en gezelligheid, waarbij de deelnemers ook allerlei prijzen kunnen winnen door mee te doen aan de doldwaze bingo. De opbrengsten van deze avond gaan naar het onderzoek naar kanker.

Voor dit evenement zijn er al kaartjes in de verkoop bij Snoeperij Jantje à €10,00 per stuk. Hiervoor krijgt iedere deelnemer ook een bingokaart. Meerdere bingokaarten zijn te koop bij binnenkomst. Wees er snel bij, want vol = vol! Aanvang van het evenement is om 20.00 uur. De zaal van Atelier Vonk is om 19.00 uur open.